Over roos van der blom

Bio

Roos van der Blom is directeur van het Integrative Health Center Nederland en eigenaar van DNA Care. In het Integrative Health Center zijn verschillende disciplines uit de complementaire geneeswijzen samengebracht. 

Roos studeerde Klassieke Talen aan de Universiteit van Amsterdam.

Uiteindelijk brachten gezondheidsproblemen haar bij vakgebieden van de wetenschap waar haar passie in haar dagelijks werk ligt: neurowetenschappen en epigenetica. Hiervoor volgde ze opleidingen en trainingen in Europa en de Verenigde Staten.

Vervolgens is Roos is in de Verenigde Staten aan The Institute of Integrative Nutrition opgeleid tot Holistic Health Coachgevolgd door de opleiding tot Functional Medicine practitioner aan The School of Applied Functional Medicine. Aansluitend heeft ze een tweejarige specialisatie in hormonale klachten gedaan. 

Tevens heeft ze in de Verenigde Staten het diploma behaald van de driejarige opleiding tot Advanced Herbal Medicine Practitioner. Sinds twee jaar leidt Andrea Beaman, een in de Verenigde Staten bekend Thyroid Expert, haar verder op in de holistische benadering van complexe en chronische ziekten en aandoeningen.  

Bij het internationaal erkende Amerikaanse opleidingsinstituut EFT Universe is Roos opgeleid tot Certified EFT Expert Practitioner. Parallel daaraan is ze door de Amerikaanse psychotherapeute en Founding EFT Master Carol Look, gedurende een driejarige coachingsopleiding, opgeleid in de Advanced EFT technieken. Door de combinatie met EFT, kan ze als Functional Medicine practitioner cliënten helpen om de vicieuze cirkel van chronische ziekte en chronische stressklachten te doorbreken. 

Momenteel volgt ze bij Professor Vithoulkas de opleiding tot Klassiek Homeopaat. Recentelijk is ze ook in Nederland gestart met het Post Academisch Curriculum voor Homeopathie. 

In haar werk komen haar expertise in neurowetenschappen, epigenetica, Functional Medicine en EFT tezamen. De resultaten die zij in de dagelijkse praktijk ziet, bevestigen het succes van deze integrale aanpak.

"The Power that Made the Body, Heals the Body." - Dr. Palmer

Bedankt voor uw aanvraag!
U hoort spoedig van ons.

Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in

Naam:
Email:
Tel nr:
Vraag: