Over roos van der blom

Bio

Roos van der Blom is directeur van het Integrative Health Center Nederland en eigenaar van DNA Care. In het Integrative Health Center zijn verschillende disciplines uit de complementaire geneeswijzen samengebracht. 

Roos studeerde Klassieke Talen aan de Universiteit van Amsterdam.

Uiteindelijk brachten gezondheidsproblemen haar bij vakgebieden van de wetenschap waar haar passie in haar dagelijks werk ligt: neurowetenschappen en epigenetica. Hiervoor volgde ze opleidingen en trainingen in Europa en de Verenigde Staten.  

Roos is in de Verenigde Staten opgeleid tot Functional Medicine Health Coach en heeft daarna een tweejarige specialisatie in hormonale klachten gedaan. Bij het internationaal erkende Amerikaanse opleidingsinstituut EFT Universe is ze opgeleid tot Certified EFT Expert Practitioner. Tevens heeft ze in de Verenigde Staten het diploma behaald van de driejarige opleiding tot Advanced Herbal Medicine Practitioner. Momenteel volgt ze in Engeland de opleiding tot Klassiek Homeopaat.

In haar werk komen haar expertise in neurowetenschappen, epigenetica, functional medicine en EFT tezamen. De resultaten die zij in de dagelijkse praktijk ziet, bevestigen het succes van deze integrale aanpak.

Bedankt voor uw aanvraag!
U hoort spoedig van ons.

Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in

Naam:
Email:
Tel nr:
Vraag: