Bio

Roos van der Blom is directeur van het Integrative Health Center Nederland en DNA Care. Roos studeerde aanvankelijk Klassieke Talen aan de Universiteit van Amsterdam. Door een ongeluk met haar paard liep ze ernstig nekletsel op. Enkele jaren later volgde de diagnose van een goedaardige hypofysetumor. Deze ervaringen wekte haar interesse voor neurowetenschappen, functional medicine, epigenetica en integrale geneeskunde.

Sinds 2006 volgt ze opleidingen in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten om haar kennis op deze vakgebieden uit te breiden en up-to-date te houden. Gedurende haar leven heeft ze zichzelf ontwikkeld tot een expert op het gebied van Functional Medicine.

Passie voor het vak
Ze ontdekte dat de wetenschap in deze vakgebieden in de Verenigde Staten veel verder is dan in Nederland. In Amerika worden baanbrekende resultaten behaald met deze, voor in Nederland nog relatief onbekende nieuwe inzichten en behandeltechnieken.

Roos kwam al snel in aanraking met neurowetenschappers en artsen die aan het front van deze nieuwe technieken staan en heeft 16 jaar lang diverse, diepgaande opleidingen gedaan. De opgedane ervaring, kennis en expertise vind je terug in de professionele werkwijze van haar eigen praktijk DNA-Care.

Passie voor de mens
Roos is niet alleen vakdeskundige, ze is ook ervaringsdeskundige. Ze is op een nauwe en warme manier betrokken bij jouw proces. Zij vindt een persoonlijke aanpak in haar zorg het allerbelangrijkste. Ze zorgt ervoor dat de behandeling volledig aansluit op wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Curriculum vitae: Gevolgde opleidingen
In de Verenigde Staten is Roos expert geworden op het gebied van Functional Medicine, heeft ze haar diploma Advanced Herbal Medicine practitioner behaald, en is ze opgeleid tot Holistic Coach. Ook heeft zij verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van Neurowetenschappen en Epigenetica.

Om nog meer kennis op te doen is zij de opleiding Functional Medicine gaan doen aan The school of Applied Functional Medicine. Hier heeft zij zich ook gespecialiseerd in hormonale aandoeningen en methylatieproblematiek.

Bij het opleidingsinstituut EFT Universe is Roos opgeleid tot Certified EFT Expert Practitioner. Tijdens deze studie heeft zij zich laten opleiden door de Amerikaanse psychotherapeute Carol Look in Advanced EFT- technieken.

Doorstuderen
Sinds vijf jaar leidt Andrea Beaman, een bekend Thyroid Expert, haar verder op in het holistisch benaderen van complexe en chronische ziekten en aandoeningen. Ook volgde zij in Engeland en bij Prof. Vithoulkas de opleiding tot klassiek homeopaat. In Nederland is Roos in 2019 gestart met het Post Academisch Curriculum voor Homeopathie (PACH).

“The Power that Made the Body, Heals the Body.” – Dr. Palmer

Wil jij in contact komen met Roos om te kijken of haar werkwijze en kennis een oplossing voor jou kunnen bieden? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak Stel een vraag
  • Stel een vraag

    Voor alle vragen kunt u dit formulier gebruiken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.