Dna

DNA onderzoek

Wat vertellen genen over je gezondheid?
Ieder mens heeft triljoenen kleine cellen en elke cel bevat ongeveer 25.000 verschillende genen die invloed hebben op een breed scala aan eigenschappen en mechanismen in het lichaam. Sommige genen zijn bepalend voor het risico op het krijgen van bepaalde ziekten. Alle genen bij elkaar vormen de blauwdruk van je lichaam.

De werking van onze stofwisseling en de wijze waarop ons lichaam vetten, eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen opneemt en omzet, is voor een groot gedeelte afhankelijk van onze genen. Deze informatie is ook belangrijk om op een gezonde en effectieve manier je ideale gewicht te kunnen bereiken. Een persoonlijk genetisch voedingsplan is vermoedelijk vele malen effectiever dan een regulier dieet.

Ontdek wat uw genen u te vertellen hebben:
  • Ontvang uw genetisch profiel
  • Stel vast wat uw risico op het ontwikkelen van bepaalde ziektes is en wat u hieraan kunt doen
  • Neem preventieve actie
  • Ontdek uw persoonlijke voedings- en bewegingsplan
  • Meer dan 1.000 soorten voedingsmiddelen beoordeeld aan de hand van uw genen
  • Leer wat uw persoonlijke behoeften zijn op het gebied van vitaminen, mineralen en voedingssupplementen
  • Ontvang uw persoonlijke levenslange programma voor gewichtsverlies

Verander de expressie van je DNA, verander je leven
DNA Care zal de resultaten van de test met u bespreken en biedt professionele begeleiding op basis van uw DNA-profiel om uw gezondheidsdoelen te behalen.

Wij bieden verschillende soorten DNA-analyses aan. Als u wilt weten welke test het beste bij u past, kunt u contact met ons opnemen om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Uw privacy is bij ons absoluut gewaarborgd
Wij garanderen dat uw gegevens veilig en volledig anoniem zijn en blijven. Het gecertificeerde laboratorium ontvangt alleen een identificatiecode, zodat uw gegevens niet gelinkt worden aan het speekselmonster. Het speekselmonster wordt direct na de uitslag vernietigd.