• "Ik kan oprecht zeggen dat Roos door haar kwaliteiten de beste traumatherapeut is die ik heb gehad (en ik heb voldoende vergelijkingsmateriaal)."

  “Vanwege ernstige stralingsgevoeligheid waardoor ik mijn eigen huis en de stad moest ontvluchten, kwam ik bij Roos in de praktijk terecht. De reguliere geneeskunde kan hier niets mee, maar vanaf het allereerste contact bij Roos voelde ik me enorm welkom, begrepen en heel kundig begeleid. Praktisch gezien zorgde ze ervoor dat ik mijn eerste afspraak me veilig kon voelen, doordat ze me in een stralingsarme omgeving ontving, alle apparatuur en elektra uitzette en ook nog op een tijdstip ontving dat er geen andere mensen waren. Emotioneel gezien kon ze me door haar empathie én professionele kennis het gevoel geven dat ik bij haar in goede handen was. 

  Roos is iemand die haar werk vanuit haar hart met veel liefde en empathie doet. Ze is breed en diepgaand geschoold en blijft daarnaast onderzoek doen en altijd verder leren om haar cliënten zo optimaal mogelijk te helpen, wat mij veel vertrouwen en rust geeft. Na een aantal uitgebreide, betrouwbare testen in het lab stelde Roos een grondig plan van aanpak op om mij optimaal te ondersteunen met Functional Medicine. 

  Daarnaast volgde ik vele EFT sessies bij haar en kan ik oprecht zeggen dat Roos, door haar kwaliteiten om goed te luisteren en intuïtief juist af te stemmen op de persoon die zij voor zich heeft, de beste traumatherapeut is die ik heb gehad (en ik heb voldoende vergelijkingsmateriaal).

  H.S. v. D.
 • "Met heel mijn hart kan ik u Roos aanbevelen als een van de meest getalenteerde en deskundige behandelaars die ik ontmoet heb."

  “Door de jaren heen heb ik met vele therapeuten, behandelaars en coaches gewerkt...

  Pamela Driscoll, MA - Boston, Verenigde Staten
 • "Ten einde raad was ik. Lichamelijke klachten die zich door een onschuldig virus openbaarden werden chronisch."

  "Ten einde raad was ik. Lichamelijke klachten die zich door een onschuldig virus openbaarden werden chronisch. Ik was door zeer hevige duizeligheid en andere gezondheidsklachten niet meer in staat om...

  Marie José Demarteau
 • "Roos heeft mij geholpen om grote uitdagingen op het gebied van gezondheid te overwinnen."

  “Roos heeft mij op belangrijke momenten in mijn leven geholpen om grote uitdagingen op het gebied van gezondheid te overwinnen. Ze is professioneel, deskundig en intuïtief...

  Ute Junghanns, MSc (apotheker) - Heidelberg, Germany
 • “DNA Care is een prachtig centrum met veel expertise op het gebied van preventieve gezondheidszorg."

  “DNA Care is een prachtig centrum met veel expertise op het gebied van preventieve gezondheidszorg. Roos van der Blom is een zeer deskundig therapeut met een bijzonder breed en diepgaand kennisgebied...

  Bart van Wanrooy, orthomoleculair therapeut en eigenaar Mijnlabtest
Bent u geïnteresseerd geraakt?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak Stel een vraag