Ute
Pam driscoll
Img 5
Img 4
Marti murphy dna care
Martine

Ervaringen uit de praktijk

“Roos heeft mij op belangrijke momenten in mijn leven geholpen om grote uitdagingen te overwinnen. Ze is professioneel, deskundig en intuïtief en heeft mij in relatief korte tijd kunnen helpen om oude pijn en opgelopen trauma te helen. Deze doorbraken hebben gemaakt dat ik mij weer kalm en licht voel. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Ute Junghanns, apotheker

“Door de jaren heen heb ik met vele therapeuten, behandelaars en coaches gewerkt. Met heel mijn hart kan ik u Roos aanbevelen als een van de meest getalenteerde en deskundige behandelaars die ik ontmoet heb. Haar warmte, gevoeligheid en compassie creëren een omgeving waarin ik mij veilig en ten diepste gehoord voel. Roos is een wijs mens en beschikt daarnaast over zeer veel kennis en een goede intuïtie, waardoor je weet dat je bij haar in goede handen bent. Elke sessie met haar voelt als een reis, waarna je je gezonder en lichter voelt. Zolang ik haar al ken, blijft ze altijd doorleren zodat ze haar cliënten het allerbeste kan bieden. Het is een voorrecht om haar mijn coach te noemen."

Pamela Driscoll, MA - Boston, Verenigde Staten

“DNA Care is een prachtig centrum met veel expertise op het gebied van preventieve gezondheidszorg. Roos van der Blom is een zeer deskundig therapeut met een bijzonder breed en diepgaand kennisgebied. Door de verschillende therapiemethoden die Roos binnen DNA Care aanbiedt, worden zowel genetische (aanleg) als epi-genetische (omgevingsfactoren) optimaal ondersteund. De visie om de genetische aanleg van iemand optimaal te ondersteunen door middel van voeding, coaching en therapie is zeer compleet. DNA Care is voor ons als leverancier van DNA-lifestyle onderzoeken en verdere begeleiding van patiënten een zeer geschikte en professionele partner die wij van harte aanbevelen.”

Bart van Wanrooy, Orthomoleculair therapeut en eigenaar Mijnlabtest

“Roos van der Blom, mijn dochter, kan ik van harte aanbevelen als homeopathisch therapeut. Zij beschikt niet alleen over heel veel kennis en uitstekende informatie, maar vooral ook over een opmerkelijk goede intuïtie, hetgeen de ware sleutel en toegang is tot werken met en helpen van mensen. Vanuit haar invoelende vermogens weet zij het verschil te maken tussen geneeskunde en geneeskunst. Het eerste kan menigeen met de nodige inzet leren, maar voor het tweede is een bepaalde aanleg essentieel, iets wat er wel of niet is. Het is vanuit deze essentie dat zij getalenteerd blijkt te zijn om dit werk te mogen doen.”

Frits van der Blom, gepensioneerd huisarts en homeopathisch arts

“Al enkele jaren kampte ik met chronische gezondheidsproblemen. Roos heeft in korte tijd de oorzaak van mijn klachten kunnen achterhalen. Ze heeft me praktische adviezen gegeven die ik direct opgevolgd heb. Ik sta er nog steeds versteld van hoe snel ik hersteld ben. Al binnen enkele dagen voelde ik me zoveel beter en die opgaande lijn heeft zich voortgezet. Ik ben nu twee jaar verder en heb mijn klachten nooit meer teruggekregen. Wat een wereld van verschil! Ik ben zo dankbaar voor haar wijze en zorgzame benadering en haar enorme kennis. Dank je voor alles wat je me gebracht hebt!”

Marti Murphy - Albuquerque, Verenigde Staten

“Door de sessies met Roos is er voor mij, na 14 jaar, een deur opengezet naar een leven zonder ziek zijn. Je begeleidt me op invoelende wijze. Niet alleen bij het terugkrijgen van mijn gezondheid en het verwerken van mijn trauma’s. Je laat me ook zien wat ik daar omheen nog meer kan doen. Het is voor mij hard werken, maar dat is het waard! Ik voel/weet dat het werkt! Je begrijpt waar ik vandaan kom en kan me zodoende begeleiden naar een toekomst waar ik gezond en veilig mezelf mag ontdekken en vinden. Dank je wel.”
 
Martine - Utrecht