• "Mijn reis bij Roos: ik heb het gevoel dat mijn hele welzijn er veel baat bij heeft gehad, niet alleen mijn migraine."

  “Al sinds mijn tienerjaren heb ik last van hevige hormonale migraine. In het begin was het een paar keer per jaar, maar de afgelopen 10 jaar is dat uitgegroeid tot structureel 3-4 dagen migraine tijdens iedere menstruatie. Tijdens mijn zoektocht naar verlichting ben ik al langs veel loketten geweest. Bij de huisarts heb ik veel begrip en hulp gekregen, maar vond ik geen oplossing. Bij de Pijn-Poli begon men met het voorschrijven van vrij heftige medicatie, die uiteindelijk ook niet hielp, maar wel veel vervelende bijwerkingen had. Dit voelde voor mij als symptoombestrijding.

  Toen ben ik bij Roos terecht gekomen. Al tijdens het kennismakingsgesprek kreeg ik een heel goed gevoel bij haar behandelwijze. Ze gaat uit van de processen in je lichaam, en de kracht van het lichaam om dingen zelf weer op te lossen, wanneer de onderliggende oorzaken worden weggenomen. Dit voelde voor mij als het eindelijk op zoek gaan naar de oorzaak van mijn migraine, en dat proberen aan te pakken.

  Door de DNA test heb ik goed inzicht gekregen in hoe mijn lichaam in elkaar zit en welke processen bij mij goed werken en welke van nature iets minder goed werken. En wat heel belangrijk daarbij is: welke supplementen voor mij goed zijn om mijn lichaam te ondersteunen.

  We begonnen met een 3 maanden “detox”: een kuur ter ondersteuning van het herstel van mijn lever, en daarnaast (naar aanleiding van testresultaten) glutenvrij, lactosevrij en (zoveel mogelijk) suikervrij eten. Een hele uitdaging, en de eerste twee weken was het echt zoeken naar “wat mag ik wel eten”. Ik ging op zoek naar dingen die ik echt lekker vond, want anders wist ik dat ik het niet vol kon houden. En na een paar weken zat ik in een routine die voor mij prima vol te houden was. Na verloop van tijd begon de migraine te verminderen, en na bijna 4 maanden bleef het zelfs 2 cycli helemaal weg! Daarnaast waren andere ongemakken ook ontzettend verbeterd. Ik had geen last van obstipatie meer en sliep nu heerlijk in en de hele nacht door. Onderweg ben ik ook moeiteloos 10 kilo afgevallen.

  Het idee was dat deze detox maar tijdelijk zou hoeven zijn, dus daarna ben ik langzaamaan weer begonnen met “normaal” eten, waarbij ik merkte dat ik veel gewoontes had ontwikkeld die ik ook nu bleef volhouden. Toch kwam de migraine weer wat terug toen ik mijn voeding veranderde. Samen met Roos hebben we toen gekeken waar dat aan kon liggen en gebaseerd op mijn DNA uitslag na een paar maanden besloten om blijvend glutenvrij te gaan eten. Dat doe ik inmiddels alweer een half jaar. Mijn migraine is nog niet helemaal verdwenen, maar neemt steeds verder af en het is veel meer onder controle. Ik heb minder lange aanvallen, en de aanvallen zijn veel minder heftig. De afgelopen maanden heb ik zelfs helemaal geen migraine meer gehad. Ik ben heel erg tevreden met de status die we nu na 15 maanden bereikt hebben, maar samen met Roos blijven we kijken naar wat er beter kan.

  Ik heb mijn reis bij Roos als heel prettig ervaren. Ze is heel geïnteresseerd, weet waar ze het over heeft, maar weet dat ook op een hele duidelijke manier uit te leggen, zodat ik begrijp wat er in mijn lichaam gebeurt en wat ik kan doen om dat te ondersteunen. Ik heb het gevoel dat mijn hele welzijn er veel baat bij heeft gehad, niet alleen mijn migraine.”

  Lianne Vriend
 • "Met heel mijn hart kan ik u Roos aanbevelen als een van de meest getalenteerde en deskundige behandelaars die ik ontmoet heb."

  “Door de jaren heen heb ik met vele therapeuten, behandelaars en coaches gewerkt...

  Pamela Driscoll, MA - Boston, Verenigde Staten
 • "Ten einde raad was ik. Lichamelijke klachten die zich door een onschuldig virus openbaarden werden chronisch."

  "Ten einde raad was ik. Lichamelijke klachten die zich door een onschuldig virus openbaarden werden chronisch. Ik was door zeer hevige duizeligheid en andere gezondheidsklachten niet meer in staat om...

  Marie José Demarteau
 • "Roos heeft mij geholpen om grote uitdagingen op het gebied van gezondheid te overwinnen."

  “Roos heeft mij op belangrijke momenten in mijn leven geholpen om grote uitdagingen op het gebied van gezondheid te overwinnen. Ze is professioneel, deskundig en intuïtief...

  Ute Junghanns, MSc (apotheker) - Heidelberg, Germany
 • “DNA Care is een prachtig centrum met veel expertise op het gebied van preventieve gezondheidszorg."

  “DNA Care is een prachtig centrum met veel expertise op het gebied van preventieve gezondheidszorg. Roos van der Blom is een zeer deskundig therapeut met een bijzonder breed en diepgaand kennisgebied...

  Bart van Wanrooy, orthomoleculair therapeut en eigenaar Mijnlabtest
Bent u geïnteresseerd geraakt?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak Stel een vraag