Tarieven

Tarieven Functional Medicine:

• Uitgebreide intake (60 min.): €195,- (incl. 21% btw)
• Vervolgconsult los (50 min.): €150,- (incl. 21% btw)

Het is ook mogelijk een pakket van 6 of 10 vervolgconsulten af te sluiten. U ontvangt dan een pakketkorting. In geval van een pakket is restitutie niet mogelijk.

De kosten voor onze consulten zijn niet bij de zorgverzekeraar te declareren, maar zijn mogelijk wel fiscaal aftrekbaar.

Online consulten dienen vooraf voldaan te worden. U ontvangt daartoe een factuur en betaallink.

Wat zit er bij de consultprijs inbegrepen?

Een intake omvat de voorbereiding n.a.v. de vooraf ingestuurde formulieren en informatie, een gesprek van 60 minuten, uitschrijven van laboratorium aanvragen en een follow-up e-mail met aanvullende informatie.

Bij een Functional Medicine traject gaan er veel uren in iedere casus zitten in de vorm van:
• Analyse van onderzoeksresultaten (m.u.v. de hieronder genoemde uitgebreide onderzoeken).
• Het opstellen van een gepersonaliseerd plan van aanpak in iedere nieuwe fase.
• Overleg met arts en apotheker.

Deze tijd wordt niet apart in rekening gebracht, maar is gedeeltelijk doorberekend in de consultprijs.

Welke (optionele) diensten worden aanvullend in rekening gebracht?

• Tussentijdse vragen en begeleiding
Onze expertise delen wij met u tijdens de daarvoor bestemde consulten. Voor vragen die niet kunnen wachten tot een volgend consult kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Deze tijd wordt doorberekend vanuit het uurtarief. De actuele data en tijden kunt u terugvinden op de contactpagina. E-mailcontact is uitsluitend bedoeld voor het maken, verplaatsen of annuleren van afspraken of het plaatsen van bestellingen.

• Analyse en uitwerking van aanvullende diagnostiek
Voor het analyseren (en eventueel aanvragen) van de uitgebreide onderzoeken gelden de volgende tarieven per onderzoek:
• Intracellulair bloedonderzoek – €50,- (incl. 21% btw)
• Genova DUTCH-test (zeer uitgebreid hormonaal onderzoek) – €150,- (incl. 21% btw)
• Genova GI-Map Darm Microbioom onderzoek – €100,- (incl. 21% btw)
• Genova Organic Comprehensive test – €100,- (incl. 21% btw)
• Medivere Darm Microbioom Plus onderzoek – €100,- (incl. 21% btw)
• NIFGO DNA-paspoort – €100,- (incl. 21% btw)

Afspraken annuleren of verplaatsen

Indien u een afspraak wilt annuleren of verplaatsen, dient u dit minimaal 24 uur tevoren per email te doen. Bij geen of een te late afzegging, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Tarieven DNA-onderzoek (inclusief 21% btw):

• Farmacogenetisch paspoort: €285,-.
• Nutri Gene PRO DNA-analyse: €375,- (prijs is exclusief optionele kosten voor een gedrukt boekwerk).
• Op aanvraag bieden we nog andere DNA-onderzoeken en aanvullende diagnostiek aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens de intake. De prijzen verschillen per onderzoek. De factuur voldoet u altijd rechtstreeks aan het laboratorium, om de kosten voor u op deze manier zo laag mogelijk te houden.

Tarieven bloedonderzoek:

De tarieven voor bloedonderzoek zijn afhankelijk van het type onderzoek dat wordt uitgevoerd. Tijdens het consult worden de verschillende opties besproken. Wij maken voor u de aanvraag in orde. U voldoet de factuur na afloop rechtstreeks aan het laboratorium. DNA Care ontvangt geen percentage over de aangevraagde bloedonderzoeken.

Hoe lang duurt een traject gemiddeld?

Dankzij de krachtige en persoonlijke aanpak duurt een Functional Medicine coachingstraject niet lang. Doorgaans zien wij cliënten na de intake gemiddeld vijf à zes keer terug binnen een periode van een half jaar. Na deze periode beschikt de cliënt over de juiste handvatten om de opgaande lijn in de toekomst voort te kunnen zetten. Bij chronische en complexe aandoeningen kan men baat hebben bij een langere begeleiding.

Een goede gezondheid geeft je vrijheid

Bij DNA Care kijken we naar de oorzaak van ziekte en disbalans in het lichaam en helpen we je middels Functional Medicine je gezondheid en vitaliteit te herwinnen. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde diagnostiek (DNA-onderzoek, bloedonderzoek, Organix Comprehensive test, GI Map darmflora-onderzoek), de nieuwste inzichten in de neurowetenschappen en epigenetica en onze jarenlange ervaring en expertise in Functional Medicine.

Wij vertalen deze kennis naar heldere en makkelijk toepasbare adviezen op het gebied van voeding, levensstijl, het gebruik van supplementen en fytotherapie (kruidengeneeskunde), ontgifting van toxines en het verminderen en oplossen van stress en trauma (middels bewezen effectieve technieken).

Bij DNA Care werken we regelmatig samen met artsen, specialisten en apothekers om de zorg voor de cliënt te optimaliseren en eventuele interacties met medicatie uit te sluiten. Wij staan voor  hoogwaardige zorg en een persoonlijke en betrokken benadering.

Disclaimer: Consulten bij DNA Care dienen nooit ter vervanging van medische evaluaties, diagnose of behandelingen door uw arts.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak Stel een vraag

Copyright © 2021 DNA Care - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer

  • Stel een vraag

    Voor alle vragen kunt u dit formulier gebruiken.