6e7908ef 66ed 4c57 9ba7 33b50ac38a8d

Werkwijze

Hoe gezond ben jij écht? 
Het is onze expertise om mensen met (chronische) gezondheidsklachten te begeleiden naar een betere gezondheid en meer vitaliteit. We kunnen de klachten in veel gevallen aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal verhelpen. De sleutel om dit te bereiken ligt in je DNA. Om jouw genetische profiel en gezondheid zo volledig mogelijk in kaart te brengen, bieden wij zowel DNA-onderzoek als een uitgebreid bloedonderzoek aan. De gedragingen van je genen kun je namelijk beïnvloeden, met als resultaat dat jij je weer gezond en fit voelt en zonder belemmerende klachten door het leven kunt gaan. Tijdens de onderzoeken komen uiteenlopende elementen aan bod zoals gezondheid van je botten en insulinegevoeligheid. Deze onderzoeken helpen ons om erachter te komen welke processen in je lichaam extra ondersteuning nodig hebben. Op die manier kunnen we ook bepalen bij welke vorm van begeleiding jij het meeste baat hebt. 

Wat kunnen wij voor je betekenen? 
DNA Care werkt vanuit het perspectief van Functional Medicine. Dit is een vakgebied met een brede wetenschappelijke basis waar een natuurlijke en integrale aanpak van gezondheidsproblemen centraal staat. Dat wil zeggen dat er naar jouw lichaam, leefstijl en voeding als geheel wordt gekeken om op die manier bij de kern van je klachten te komen. Door vanuit deze kern te werk te gaan, kunnen we de disbalans in je lichaam herstellen. 

Adviezen waar je direct iets mee kunt 
We geven heldere en gemakkelijk toepasbare adviezen op het gebied van voeding, levensstijl, het gebruik van supplementen en kruiden, ontgifting van toxines (giftige stoffen) en het verminderen van stress en trauma. Je kunt er direct mee aan de slag en zult al snel resultaat merken. De adviezen zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten die voortkomen uit jarenlang intensief wetenschappelijk onderzoek. Ze zijn onder andere gericht op: 

 het herstellen van hormonale evenwichten 
 een gezonde bloedsuikerspiegel 
 preventie van hart- en vaatziekten 
 de ondersteuning van lever, nieren en bijnieren 
 het reduceren van laaggradige ontstekingen (oorzaak van vele (pijn)klachten)
 gewichtsverlies (indien gewenst) 

Afrekenen met stress- en spanningsklachten 
Wanneer jij ervaring hebt met stress- en spanningsklachten, weet je als geen ander dat deze klachten je leven behoorlijk kunnen beheersen. Omdat we óók deze klachten willen aanpakken, gebruiken wij een veilige plezierige en effectieve methode om de klachten in korte tijd te neutraliseren. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de methode die we gebruiken op positieve wijze de gedraging van genen beïnvloedt. Dit heeft een direct effect op je gezondheid, waardoor je snel verschil zult ervaren.

Begeleiding 
Roos van der Blom is het gezicht van DNA Care. Sinds 2006 volgt ze op hoog niveau non-stop opleidingen in Nederland en de Verenigde Staten om haar kennis over Functional Medicine, neurowetenschappen en epigenetica uit te breiden en up-to-date te houden. Haar werkwijze is in Nederland uniek en innovatief. Omdat Roos niet alleen vakdeskundige is, maar ook ervaringsdeskundige, is ze op een nauwe en warme manier betrokken bij jouw proces: 'Wij nemen jouw gezondheid erg serieus en willen je helpen om zo snel mogelijk aanpassingen te kunnen maken waar je dat nodig hebt. We gaan daarom doelgericht en professioneel te werk zodat jij snel resultaat merkt en je weer fit en vitaal kunt voelen. Doordat het onderzoek zó diep gaat, kunnen chronische en andere belemmerende klachten aanzienlijk worden verminderd of zelfs helemaal verholpen worden.' 

Wil je zelf ervaren wat wij voor jou en je gezondheid kunnen betekenen? 
Heb je vragen over Functional Medicine of de werkwijze van DNA Care? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. 

Bedankt voor uw aanvraag!
U hoort spoedig van ons.

Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in

Naam:
Email:
Tel nr:
Vraag: