Consulten en tarieven

Tarieven Functional Medicine:

• Eerste consult: €250,- (incl. 21% btw)
• Vervolgconsult: €195,- (incl. 21% btw)
• Kort telefonisch overleg voor tussentijdse vragen (10-15 minuten): €55,- (incl. 21% btw)
• Beantwoorden van schriftelijke vragen: tijd wordt doorberekend conform het uurtarief
• Tussentijds nieuwe recepten uitschrijven en verzenden: €25,-

Functional Medicine is een behandelvorm die veel tijd om consulten heen vraagt om hoge kwaliteit van maatwerk en zorg te leveren. Rondom ieder consult wordt circa 1,5 aan uw casus besteed in de vorm van voorbereiding op basis van de vooraf aangeleverde informatie, analyse van onderzoeksresultaten en schriftelijke uitwerking van uw volledig gepersonaliseerde zorgplan. Dit is bij de consultprijs inbegrepen. 

Ieder mens is uniek. De consulten en de bijbehorende adviezen zijn gebaseerd op uw hulpvraag, ziektegeschiedenis, constitutie, genetische aanleg en onderzoeksresultaten van geavanceerde laboratoriumdiagnostiek. Deze diagnostiek levert inzichten op wat betreft het functioneren van de orgaansystemen en processen in het lichaam tot op cellulair niveau. De begeleiding is geheel toegesneden op het in balans brengen van onderliggende, verstoorde evenwichten vanuit het perspectief van Functional Medicine.

De frequentie van de consulten evenals de duur van het traject wordt in samenspraak met u bepaald, maar altijd zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Maatwerk is het uitgangspunt van onze zorg en de sleutel tot goede en duurzame resultaten. 

Wat zit er bij de intake inbegrepen?

• Een intake omvat een uitgebreide voorbereiding op basis van het vooraf door u ingevulde intakeformulier, eventueel aangeleverde bloedonderzoeken en andere relevante medische informatie.
• Een eerste consult van 60 minuten (in de praktijk of per video).
• Het uitschrijven van laboratorium aanvragen.
• Een document met aanvullende informatie, volledig afgestemd op uw intake. Dit ontvangt u via Zorgmail.

Mocht u voorafgaand aan een traject bij ons reeds over (omvangrijke) onderzoeksuitslagen beschikken die u door ons wilt laten analyseren ten behoeve van uw zorgplan op maat, dan kunt u vooraf om een prijsopgave vragen.

Wat zit er bij een vervolgconsult inbegrepen?

• Een vervolgconsult omvat een uitgebreide voorbereiding op basis van de vooraf door u ingevulde vragenlijsten, eventueel aangeleverde tussentijdse bloedonderzoeken en andere relevante medische informatie.
• Een vervolgconsult van 45 minuten (in de praktijk, per video of telefonisch).
• Rondom ieder consult worden 90 minuten aan uw casus besteed in de vorm van voorbereiding op basis van de vooraf aangeleverde informatie, analyse van onderzoeksresultaten en schriftelijke uitwerking van uw volledig gepersonaliseerde zorgplan.
• Het uitschrijven van eventuele laboratorium aanvragen.
• Een document met aanvullende informatie, volledig afgestemd op het consult, uw progressie en passend bij de fase van uw traject. Dit ontvangt u via Zorgmail.

Tarieven analysetijd uitgebreide onderzoeken

Enkele omvangrijke onderzoeken vragen diverse uren werk wat betreft analyse en de uitwerking van het bijbehorend therapeutisch plan van aanpak. Deze werkzaamheden worden apart in rekening gebracht. De kosten voor de onderzoeken zelf voldoet u rechtstreeks aan het laboratorium.

• Genova DUTCH-test (zeer uitgebreid hormonaal onderzoek) – €225,- (incl. 21% btw)
• Genova GI-Map Darm Microbioom onderzoek – €150,- (incl. 21% btw)
• Genova Organix Comprehensive onderzoek – €150,- (incl. 21% btw)
• NIFGO DNA-paspoort – €150,- (incl. 21% btw)
• Uitgebreid intracellulair bloedonderzoek – €150,- (incl. 21% btw)

Tussentijdse begeleiding

Onze expertise delen wij met u tijdens de daarvoor bestemde consulten. Wij bieden geen ondersteuning of begeleiding via e-mail aan. Tussentijdse begeleiding vindt plaats via een kort telefonisch overleg op afspraak. Voor vragen die niet kunnen wachten tot een volgend consult kunt u bericht sturen met uw vraag en een terugbelverzoek. Wij nemen dan op werkdagen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Dat is altijd de snelste weg en zo kunnen wij u de beste kwaliteit van zorg bieden. Voor (urgente) medische vragen dient u altijd uw arts te raadplegen. In onze praktijk kunnen we geen acute zorg bieden.

Afspraken annuleren of verplaatsen

Het annuleren van afspraken is mogelijk tot 48 uur van tevoren op werkdagen en dient altijd per e-mail te geschieden. Bij geen of een te late afzegging, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. 

Betaling van (online) consulten

Online consulten dienen ten minste 48 uur voorafgaand aan het consult voldaan te worden. U ontvangt daartoe een factuur en betaallink. De kosten voor onze consulten zijn niet bij de zorgverzekeraar te declareren, maar zijn mogelijk wel fiscaal aftrekbaar.

You’ve mastered survival mode. Now it’s time to live.
Maak van je dieptepunt het keerpunt in je leven.

Disclaimer: Consulten bij DNA Care dienen nooit ter vervanging van medische evaluaties, diagnose of behandelingen door uw arts. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak Stel een vraag
  • Stel een vraag

    Voor alle vragen kunt u dit formulier gebruiken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.