Consulten en tarieven

Tarieven Functional Medicine:

• Eerste consult: €297,- (incl. 21% btw)
• Vervolgconsult: €197,- (incl. 21% btw)
• Tussentijdse begeleiding (telefonisch of via Zorgmail): €55,- (incl. 21% btw) per 15 min.
• Tussentijds nieuwe recepten uitschrijven en verzenden: €20,-

De frequentie van de consulten evenals de duur van het traject wordt in samenspraak met u bepaald, maar altijd zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Maatwerk is het uitgangspunt van onze zorg en de sleutel tot duurzame resultaten. 

Ieder mens is uniek. De consulten en de bijbehorende adviezen zijn gebaseerd op uw hulpvraag, ziektegeschiedenis, constitutie, genetische aanleg en onderzoeksresultaten van geavanceerde laboratoriumdiagnostiek. Deze diagnostiek levert inzichten op wat betreft het functioneren van de orgaansystemen en processen in het lichaam tot op cellulair niveau. De begeleiding is geheel toegesneden op het in balans brengen van onderliggende, verstoorde evenwichten via Functional Medicine.

Rondom ieder consult wordt circa 1,5 uur aan uw casus besteed in de vorm van voorbereiding op basis van de vooraf aangeleverde vragenlijsten, analyse van onderzoeksresultaten en uitwerking van uw volledig gepersonaliseerde zorgplan. 

Wat zit er bij de intake inbegrepen?

• Een intake omvat een uitgebreide voorbereiding op basis van het vooraf door u ingevulde intakeformulier, eventueel aangeleverde bloedonderzoeken en andere relevante medische informatie.
• Een eerste consult van 60 minuten (in de praktijk of via Zoom).
• Het uitschrijven van laboratorium aanvragen.
• Een document met aanvullende informatie, volledig afgestemd op uw intake. Dit ontvangt u via Zorgmail.

Mocht u voorafgaand aan een traject bij ons reeds over (omvangrijke) onderzoeksuitslagen beschikken die u door ons wilt laten analyseren ten behoeve van uw zorgplan op maat, dan kunt u vooraf om een prijsopgave vragen.

Tarieven analysetijd uitgebreide onderzoeken

Na de intake kunnen wij aanvullende diagnostiek voor u aanvragen in de vorm van DNA-onderzoek, (intracellulair) bloedonderzoek, zeer uitgebreid hormonaal onderzoek (DUTCH-test), organisch zurenonderzoek of een GI-Map. Dit is optioneel. Enkele omvangrijke onderzoeken vragen diverse uren werk wat betreft analyse en de uitwerking van het bijbehorend therapeutisch plan van aanpak. Deze werkzaamheden worden apart in rekening gebracht. De kosten voor de onderzoeken zelf voldoet u rechtstreeks aan het laboratorium en staan los van onderstaande bedragen.

• Genova DUTCH-test (zeer uitgebreid hormonaal onderzoek) – €150,- (incl. 21% btw)
• Genova GI-Map Darm Microbioom onderzoek – €150,- (incl. 21% btw)
• Genova Organix Comprehensive onderzoek – €150,- (incl. 21% btw)
• NIFGO DNA-paspoort – €150,- (incl. 21% btw)
• Uitgebreid intracellulair bloedonderzoek – €150,- (incl. 21% btw)

Wat zit er bij een vervolgconsult inbegrepen?

• Een vervolgconsult omvat een uitgebreide voorbereiding op basis van de vooraf door u ingevulde vragenlijsten, eventueel aangeleverde tussentijdse bloedonderzoeken en andere relevante medische informatie.
• Een vervolgconsult van 45 minuten (in de praktijk, per video of telefonisch). Tegen een meerprijs van €50,- (incl. 21% btw) is het mogelijk een vervolgconsult met 15 minuten te verlengen in het geval u meerdere onderzoeksuitslagen van de uitgebreide onderzoeken in hetzelfde vervolgconsult wilt bespreken.
• Het uitschrijven van eventuele laboratorium aanvragen.
• Een document met aanvullende informatie, volledig afgestemd op het consult, uw progressie en passend bij de fase van uw traject. Dit ontvangt u via Zorgmail.

Tussentijdse begeleiding

Onze expertise delen wij met u tijdens de daarvoor bestemde consulten. Wij bieden vanwege de AVG geen ondersteuning of begeleiding via e-mail aan. Tussentijdse begeleiding is uitsluitend bedoeld voor vragen die niet kunnen wachten tot een volgend consult en vindt plaats via kort telefonisch overleg op afspraak of schriftelijk via Zorgmail. Tussentijdse begeleiding wordt in rekening gebracht conform het bovengenoemde tarief. Voor (urgente) medische vragen dient u altijd uw arts te raadplegen. In onze praktijk kunnen we geen acute zorg bieden.

Afspraken annuleren of verplaatsen

Indien de cliënt binnen 24 uur voor de geplande afspraak met DNA Care afzegt of zonder bericht niet verschijnt, is hij/zij het volle tarief verschuldigd. Bij annuleringen binnen 48 uur wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Het annuleren van afspraken dient altijd per e-mail te geschieden.

Betaling van (online) consulten

Online consulten dienen ten minste 48 uur voorafgaand aan het consult voldaan te worden. U ontvangt daartoe een factuur en betaallink. De kosten voor onze consulten zijn niet bij de zorgverzekeraar te declareren, maar zijn mogelijk wel fiscaal aftrekbaar.

Maak van je dieptepunt het keerpunt in je leven. 

Disclaimer: Consulten bij DNA Care dienen nooit ter vervanging van medische evaluaties, diagnose of behandelingen door uw arts. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak Stel een vraag
  • Stel een vraag

    Voor alle vragen kunt u dit formulier gebruiken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.